Jdi na obsah Jdi na menu

Mnozí víte, že nejsem jediný přírůstek, kterého si pánečci pořídili. Mám o rok starší kamarádku jménem Brixie a ráda bych o ní něco napsala.   Je to černá hyperaktivní a temperamentní kříženka labradora. Nikdy neví kdy má dost, tolik energie co má, člověk se až nestačí divit. Ne nadarmo se říká, protiklady se přitahují a my protiklady skutečně jsme.

Maminka Brixie se jmenovala Tara a táta Argo. Narodilo se jim 8 zdravých štěňátek. Měla to krásně rozdělené , 4 kluci ( dva zlatí a dva černí) a 4 holky ( opět dvě zlaté a dvě černé ). Brixie se narodila jako první a vážila 463 g. Porod byl tak rychlí a bezproblémový, že maminka nestačila dojít do připraveného pelíšku :-), tím pádem měla místo narození : koupelna. Už jako mimi byla u všech lumpáren a taky pěkný nebojsa, laškovala s mnohem větším a starším štěnětem a taky s tátou na sluníčku. Ostatně mrkněte na fotečky.
 

Co umím: Líst pánečkům na nervy   - sedni, lehni, ke mně, k noze, stůj, odložení, u nohy, nesmíš, čekej, místo, volno, fuj, ne, pac
 

Brixie narozena 25.2. 2008

Nechovná kastrovaná LR fena

Zdraví - nemáme udělané DKK i DLK

plnochrupá, skus nůžkový

výška  54 cm
váha   23,3 kg zkrátka atletická postava

 

baby growth

Obrazek

img_9383.jpg

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

 

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář