Jdi na obsah Jdi na menu

Něco na mls - ozkoušeno máme:

 
Konzerva Belcando Quality meat (konzervy aj.)
ObrazekStoprocentní  chuť čerstvého masa.

Belcando Premium Moist Food je představitelem vlhkých krmiv vyrobených buď pouze z masa nebo s malým přídavkem rýže či zeleniny. Krmná dávka je proto relativně nízká.

K výrobě je použito pouze vybrané čerstvé maso z produkce německých farem, rýže a zelenina testované pro užití v potravinářském průmyslu.

Šťavnaté hrubě mleté maso s rosolem vlastní šťávy je k dispozici v pěti druzích.

Až 98,8% obsaženého masa znamená pro psa chuťově lákavý zážitek. Podporuje chuť k jídlu i u citlivých a vybíravých psů.

Konzervované krmivo je možné použít ke kombinování s granulovanými krmivy nebo jako masový základ doma vařené krmné dávky. Vyvážená hladina minerálů, vitamíny.

                                                                           

Kronch Snack s lososovým olejem Obrazek50% 800g

 

 

Odměna pro psa s 85% obsahem lososa bohatá na Omega 3 a Omega 6 mastné kyseliny. Čistě přírodní produkt, bez barviv a příchutí. Vhodný pamlsek také pro alergické psy. Psi jej prostě milují. Pravidelné zkrmování podporuje vysoký lesk srsti. Pozor! Povrch pochoutky je mastnější a má výrazné rybí aroma

 

 

 

 

Obrazek

 

Purina PP pochoutka Biscuit

 

Doplňkové krmivo pro psy s masem a rýží

 

 

Další chuťovou variantu představuje delikátní maso z lososa. Díky této hlavní masové složce a vysokému podílu vlákniny jsou Pro Plan Biscuits chutné a vyvážené pochoutky, které chrání a vyživují vašeho psa stejně jako všechny receptury krmiv Pro Plan. Každá sušenka váží 10 gramů, takže jednoduše snižte hlavní krmnou dávku krmiv Pro Plan o hmotnost odpovídající podaným pamlskům.

                                                                                      

Purina PP pochoutka BiscuitsObrazek Lamb & Rice

 

Doplňkové krmivo pro psy s jehněčím masem a rýží

 

Díky jehněčímu masu, které představuje chuťovou alternativu hlavní masové složky, a vysokému podílu vlákniny jsou Pro Plan Biscuits chutné a vyvážené pochoutky, které chrání a vyživují vašeho psa stejně jako všechny receptury krmiv Pro Plan. Každá sušenka váží 10 gramů, takže jednoduše snižte hlavní krmnou dávku krmiv Pro Plan o hmotnost odpovídající podaným pamlskům.

 

 

 

 

U mamči jsem vyrůstala na "Hillsovkách", musím říct, že mi neskutečně chutnali, ač se tomu asi divíte. Kde kdo je haní, ale co, důležité je, že mě šmakovali, ne? Ještě musím dodat -  první dny  jsem odmítala jíst jen suché granulky, panička si nevěděla rady, takže mi je zalévala teplou (ne vřelou) vodou a postupně vody ubývalo, až sem se naučila jíst suché granulky.

Postupně Hillsovek ubývalo a já si říkala, sakra co se změnilo, mají jinou příchut´, no ano, panička změnila granulky. (Vložené fotky granulek které jsem papala, napoví. )

Obrazek

Přechod na Puppy od Belcanda byl výborný!

Granulky nakupujeme zde

Obrazek

Belcando Junior:

Obrazek


 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář